«З Великоднем, дорогий Захиснику!»: юні вінничани підготували для військових святкові гостинці

Вінницький дитячий волонтерський центр «VinPatriot» продовжує проводити благодійні ініціативи. Цього разу вирішили підтримати та огорнути турботою військових, які зараз перебувають у госпіталях Вінниці на лікуванні та реабілітації. Напередодні святкування Великодня місцеві школи зібрали для оборонців пакунки з солодощами та подарунками.

«Ініціативу підтримати воїнів-оборонців у госпіталях ми сприйняли з особливим теплом та відповідальністю. Взяли на себе організацію збору та формування подарунків, доклавши всі свої старання у цю добру справу, адже це найменше, що ми можемо зробити для тих, хто відстоює нашу свободу» – зауважила школярка Вікторія.

Першу партію пакунків із гостинцями вже доставили до закладів медичної допомоги, в яких відновлюють своє здоров’я військовослужбовці.

«Ця ініціатива є ще одним проявом великодушності та підтримки від молодих громадян, які не тільки поважають наших захисників, а й діють на благо тих, хто потребує підтримки у нелегкі часи. Нехай ці подарунки стануть символом нашої вдячності та підтримки воїнам, які віддали своє здоров'я за наше мирне життя», – підсумувала директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.

Джерело: ВМР



Переглядів: 366
Поширень: 0

Останні новини