Якою буде погода на Великдень на Вінниччині: прогноз на 5-6 травня

Сьогодні на Вінниччині оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах за умови наявності джерел займання, таких як відкритий вогонь.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні, 5 травня, у Вінниці очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер буде південно-західного напрямку, зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Температура повітря вночі становитиме 4-6 градусів тепла, а вдень підніметься до 20-22 градусів.

У Вінницькій області також очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер буде південно-західним, зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 3 до 8 градусів тепла, а вдень підніметься до 19-24 градусів тепла.

Натомість, у понеділок, 6 травня, на Вінниччині очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі не передбачається опадів, а вдень можливі короткочасні дощі та грози, місцями - град. Вітер буде південно-західний, зі швидкістю 7-12 метрів на секунду, а вдень у деяких місцях можуть бути пориви вітру до 15-20 метрів на секунду. Температура повітря вночі підніметься до 9-14 градусів тепла, а вдень становитиме 21-26 градусів тепла.



Переглядів: 694
Поширень: 0

Останні новини