День піхоти ЗСУ: красиві привітання з професійним святом

Сьогодні, 6 травня, в Україні святкують День піхоти Збройних сил України. В умовах повномасштабної війни це професійне свято набуває особливого значення. Команда видання Myvin підготувала красиві та щирі привітання, щоб кожен зміг подякувати та підтримати знайомих піхотинців у цей важливий день.

Привітання з Днем піхоти ЗСУ у прозі

Вітаємо з Днем піхоти України! Хоробрості, здоров'я, могутності, сили, кмітливості та абсолютної впевненості в собі. Повертайтеся скоріше додому - з перемогою!

***

Піхотинці ЗСУ - вітаю вас і дякую за вашу мужність! Пам'ятайте про те, що ваші сім'ї чекають на вас щодня, і коли ви повернетеся додому, цей день запам'ятається як найсвітліший і найщасливіший у житті. Нехай це завжди додає вам сил!

***

Вітаю з Днем піхоти України! Нехай противник завжди потрапляє в пастку, а для тебе ніколи не буде перешкод на шляху до успіху. Будь здоровим, тверезо дивись на будь-яку ситуацію і ніколи не втрачай своєї впевненості та пильності!

***

Піхотинці! Дякуємо вам за те, що ви перші, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини! Міцного вам здоров'я, витривалості та успіхів у всіх бойових діях! Ваша мужність і героїзм заслуговує на повагу і вдячність усього народу. З Днем піхоти!

***

У День піхоти України хочемо побажати здоров'я, щастя та великих успіхів у вашій важкій справі. Ми молимося за кожного, хто захищає нашу країну.

Джерело: life.nv.ua, УНІАН, molbuk.ua.



Переглядів: 4383
Поширень: 0

Останні новини