На Вінниччину повертається негода: прогноз погоди на сьогодні

Сьогодні вдень на Вінниччині можливі пориви вітру до 15-20 м/с, грози та місцями град. Ці метеорологічні умови можуть становити певну небезпеку. На даний момент рівень небезпечності оцінюється як І рівень, жовтий.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні, 7 травня, у Вінниці очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі можливі невеликі короткочасні дощі, а вдень очікується короткочасний дощ і гроза, іноді із градом. Вітер буде північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с та вдень з поривами до 15-20 м/с. Температура повітря вночі становитиме 10-12° тепла, а вдень підніметься до 20-22° тепла.

У Вінницькій області також очікується хмарна погода з проясненнями. Прогнозуються невеликі короткочасні дощі вночі, а вдень, разом з грозами і місцями градом. Вітер буде північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с, вдень з поривами до 15-20 м/с. Температура повітря вночі буде від 9 до 14° тепла, а вдень очікується від 19 до 24° тепла.

У середу, 8 травня, на Вінниччині передбачається невелика хмарність, без опадів. Вітер змінить свій напрямок на північно-східний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі буде до 1-6° тепла, що може призвести до заморозків на поверхні грунту в межах від 0 до 3°, а вдень підніметься до 13-18° тепла.



Переглядів: 3285
Поширень: 0

Останні новини