Вінницький Ситуаційний центр визнано кращою практикою у всеукраїнському конкурсі Мінрегіону

Вінницька міська рада знову здобула перше місце в конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування». Цього разу кращим у темі «Формування безпечного життєвого середовища» визнано проект «Ситуаційний центр Вінницької міської ради». 18 грудня переможці і призери у всіх номінаціях отримали дипломи та відзнаки.

Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» проводиться за методологією Ради Європи з 2012 року. В 2014 та в 2015 роках Вінниця ставала переможцем у номінації «Енергозбереження та енергоефективність».

У цьому році в конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» відбір проводився за трьома напрямками: «Практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проектах та ресурсах», «Формування безпечного життєвого середовища», «Інклюзивність регіонального та місцевого розвитку». 

Вінниця надіслала для участі в конкурсі проект «Ситуаційний центр Вінницької міської ради», який і став переможцем в номінації «Формування безпечного життєвого середовища». Диплом та відзнаку отримував директор департаменту ІТ-технологій Вінницької міської ради Володимир Романенко.

Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» має на меті відібрати, відзначити та поширити кращі практики соціально-економічного розвитку територій. Учасники та переможці Конкурсу отримають суспільне визнання впроваджених інновацій, а також можливість обмінятися з колегами досвідом їх реалізації, оцінити ефективність своєї діяльності, поширити та вдосконалити власні напрацювання. Це, у свою чергу, сприятиме підвищенню стандартів діяльності органів місцевого самоврядування та покращенню якості послуг, що надаються мешканцям громад.

Конкурс організовує та проводить Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон) у партнерстві з Радою Європи, Українською асоціацією районних та обласних рад, Асоціацією міст України, Всеукраїнською асоціацією сільських та селищних рад, Асоціацією об’єднаних територіальних громад. 




Переглядів: 2456
Поширень: 0

Останні новини