Чим зайнятися на Новорічні свята у Вінниці

Вже невдовзі вінничани зустрічатимуть рік Жовтої Земляної Свині. І багато хто вже почав планувати як проводитиме святкові дні. Для того, аби допомогти спланувати свій відпочинок, ми вирішили зробити невеличкий огляд цікавих заходів,  які відбуватимуться у Вінниці впродовж свят, а також місць, де можна гарно та цікаво провести вихідні.

Зокрема, з 19 грудня на майдані Незалежності працює Новорічна Резиденція. З понеділка по п’ятницю спочатку Святий Миколай, а потім і Санта-Клаус та їх помічники прийматимуть маленьких відвідувачів із 16:00 до 20:00 по буднях, а у суботу та неділю – з 14:00 до 19:00.

Крім того, концерти та розважальні і культурні програми після відкриття головної зеленої красуні Вінниці проводитимуть впродовж майже місяця. Тут проводитимуть  різноманітні фестивалі на будь-який смак: і рок-фестиваль, і фестивалі народної творчості, танцювальні марафони тощо.  А для любителів смачно поїсти, 12 та 13 січня в парку відбудеться  вже традиційний VinnitsyaFoodFest.

До 14 січня на Європейській площі працюватиме Різдвяний ярмарок. Тут можна придбати різноманітні сувенірні вироби, поласувати смаколиками, розважитись разом з дітьми на  різноманітних атракціях.

Для любителів активного відпочинку,  неподалік Вінниці відкрився Зимовий парк для катання на надувних санчатах, який не поступається гірськолижним. Тут можна кататися як малюкам, так і дорослим. Вартість одного спуску на тюбінгу 50 грн, за годину 200 грн.

Також гарно провести з родиною час можна катаючись на ковзанах. У Льодовому клубі в парку у святкові дні вартість коливатиметься від 90 до 150 грн,  на Льодовій арені у Мегамолі від 90 до 135 грн. До речі, діти до 6 років можуть кататися безкоштовно.

Для любителів «полоскотати нерви» та вирішувати різні головоломки у Вінниці працює низка квест-кімнат. Перелік можна почитати у нашому попередньому матеріалі.

Впродовж святкових днів для маленьких вінничан у театрі Садовського підготували казкові вистави: Аліса в Країні чудес та Русалонька. А в Вінницькій обласній філармонії до 5 січня показуватимуть святкову виставу «Монстри на новорічних канікулах».

Крім того, на свята до Вінниці привезли багато цікавих виставок: зокрема, Міжнародна виставка котів у Мегамолі, виставка метеликів та екзотичних тварин. А ще у Вінниці триває Різдвяна виставка художників і виставка робіт Євгенії Гапчинської.  Переглянути картини можна буде впродовж зимових свят. Перелік актуальних виставок можна побачити на нашому сайті

На свята у вінницьких кінотеатрах відбудеться низка кінопрем’єр. Зокрема очікується прем’єра святкової стрічки Пригоди S Миколая, на яку можна сходити усією родиною.  А ще зараз демонструють новорічний мультик "Грінч", який обов'язково сподобаєтсья і малечі, і дорослим. Детальніше про кінопокази у Вінниці можна побачити ТУТ

А взагалі, як саме, де та з ким б ви не проводили час, редакція сайту Моя Вінниця бажає читачам гарних свят та незабутнього новорічного настрою.



Переглядів: 4263
Поширень: 2

Останні новини