Що віщують зірки знакам зодіаку в 2019 році

До нового Року залишись лічені години.  Що віщують зірки кожному знаку зодіаку в 2019 році розповіла астролог Марія Левченко.

Овни. Зірки прогнозують Овнам довгоочікувану покупку. Це може бути машина або квартира. Приємний бонус - зустріч з другою половинкою.

Тільці. Представники цього знаку зануряться з головою в роботу. Щоправда, час, який тепер не буде належати рідним, доведеться їм компенсувати. В іншому випадку – вони будуть на вас ображатись.  

Близнюки. Креативні та творчі близнюки отримають винагороду за свою цілеспрямованість. І нарешті зможуть трішки послабити ритм життя. Прогнозований відпочинок – принесе нові знайомства.  

Рак.  Турботливі Раки цьогоріч будуть розриватись між сім’єю та роботою. Кабанчик придасть їм впевненості та сил.

Лев. Найвишуканішому знаку Зодіаку Свинка обіціє кар’єрний зріст.  А також очікуйте на нові знайомства.

Діва. Свиня дає своїм улюбленицям Дівам домашнє завдання: робота над помилками.  Астрологи обіцяють успішні починання та  радять подбати про здоров’я.

Терези. 2019 – рік сприятливий здобути нову професію, а улюблене заняття перетворити на заробіток.

Скорпіон. Темпераментним Скорпіонам Свинка радить бути коректними із своїми співрозмовниками. Астролог обіцяє успіх в амурних справах.

Стрілець. Незабутні зустрічі та поповнення гаманця обіцяє 2019 – й рік енергійним Стрільцям

Козеріг. Берегти психічне здоров’я та не приймати все близько до серця. Радить астролог представникам цього знаку. А ще рекомендує  змінити імідж та звички.

Водолій. Цьогоріч вдасться заощадити на давно заплановану покупку. Тож радить економи. А також принесе покращення стосунків із близькими.

Риби. Свинка прогнозує Рибам доленосні знайомства. Вони принесуть їм фінансовий зліт.

Прийдешній Новий Рік 2019 за прогнозом Марії Левченко має бути добрим, сповнений приємностей, бажанням змінювати своє на краще та шукати резерву у праці та близьких людях.  А ще бажанням творити та рідіти результатам. Багато вінничан обов’язково почнуть цінувати те, що раніше не помічали. 


Теги: Новий рік

Переглядів: 5560
Поширень: 2

Останні новини