В Якушинцях син вбив та закопав на городі свого батька

У селі Якушинці Вінницького району під час сварки 44-річний чоловік наніс декілька ножових поранень своєму батькові. Попередньо, конфлікт між чоловіками виник через схильність сина до спиртних напоїв. Тіло пенсіонера, закопане на городі, пролежало майже тиждень, поки на свята не приїхав провідати батька старший син. Він і повідомив поліцію про злочин.   

31 грудня до Вінницького Відділення поліції звернувся 48-річний житель с. Пултівці та повідомив, що за місцем проживання у с. Якушинці він виявив мертвим свого 72-річного батька. Тіло літнього чоловіка він виявив закопаним на городі.

Як розповів начальник Вінницького відділення поліції Олександр Яворський, аби перевірити цю інформацію за місцем проживання заявника виїхала слідчо-оперативна група. На городі власного господарства з ножовими пораненнями в ділянці серця працівники поліції виявили закопаним літнього господаря. Після проведення огляду місця події поліцейські запідозрили у вчиненні злочину молодшого сина загиблого  який проживав разом з батьком.

Свою провину 44-річний підозрюваний заперечував, але, заплутавшись у суперечливих показах, зізнався у вбивстві рідної людини. За словами затриманого, батько вкотре почав йому докоряти залежністю від алкоголю. Розлютившись, нетверезий чоловік, ножем кілька разів вдарив батька у груди. Аби приховати сліди злочину, тачкою  вивіз тіло вбитого на город та закопав.

Син потерпілого затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні умисного вбивства. За це йому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство). Підозрюваному оголошено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу – арешту.



Переглядів: 4329
Поширень: 1

Останні новини