Оплата проїзду в громадському транспорті за допомогою QR-коду та Privat24 діє у Вінниці

Для того, щоб оплатити проїзд в громадському транспорті Вінниці тепер достатньо мати з собою телефон зі встановленим на ньому додатком Privat24. Вся процедура оплати триває не більше 15–30 секунд, все зручно й просто, а ще нововведення здатне полегшити роботу кондукторам.“Для оплати проїзду за допомогою QR-коду потрібно скористатись на смартфоні мобільним додатком Privat24 ПриватБанку (завантажити його перед цим, якщо додаток ще не встановлений) та просканувати зображення на наліпках, розміщених у салоні транспорту, - розказала Алла Яськова керівник Бізнесу платежів і переказів Вінницької філії ПриватБанку. - Під час поїздки оплачений квиток потрібно буде “закомпостувати” в смартфоні та показати кондуктору або контролеру.

Вартість проїзду не залежить від відстані, можна проїхати одну зупинку або весь маршрут. У разі пересадки з одного тролейбуса на інший доведеться купувати новий квиток. Банківська комісія за використання QR-коду відсутня, пасажири сплачують тільки вартість квитка”.

 Як повідомляють у ПриватБанку, який активно впроваджує найдоступнішу технологію електронного квитка в Україні, сьогодні оплата проїзду за допомогою смартфону та QR-коду працює в громадському транспорті 20 українських міст.



Переглядів: 19055
Поширень: 4

Останні новини