Абітурієнти – на старт: в Україні стартувала реєстрація на основну сесію ЗНО-2019

Випускники вінницьких шкіл, технікумів, коледжів, закладів профтехосвіти та ті, кому не вдалось минулоріч набрати необхідну кількість балів, відсьогодні можуть подавати заявки на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні. За прогнозами Українського центру оцінювання якості освіти очікується, що ЗНО пройдуть близько 332 тисячі українців. Щоб зареєструватися, потрібно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру. 

Сама ж реєстрація триватиме з 5 лютого до 25 березня. Додаткового періоду для перереєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року не передбачено.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня. Цьогоріч писатимуть іспити з 11 навчальних предметів:

українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови.

Перший предмет, який здаватимуть абітурієнти - математика. Останнім предметом, знання якого оцінять 13 червня, буде хімія. Про це йдеться на офіційному сайті українського центру оцінювання якості освіти.



Переглядів: 3056
Поширень: 0

Останні новини