Love is: у Вінниці відбулося щорічне свято «Давай одружимось»

У Вінниці, як і у минулому році, відбулося свято закоханих, які вирішили спробувати себе в ролі чоловіка та дружини. «Давай одружимось» — це можливість стати «офіційним» подружжям, проте лише на добу. 

Свято відбулося традиційно на Європейській площі. 

Пари проходять «репетицію» власного весілля: дівчата вбираються у святкові наряди або прикрашають голову фатою, обов’язково тримають в руках весільні квіти, потім молодята кажуть один одному весільні обітниці, а церемоніймейстер оголошує закоханих чоловіком та дружиною. 

Підтверджується шлюб на добу свідоцтвом, в якому вказується дата початку вашого «сімейного життя». Потім молодята роблять фото на згадку. Для цього організатори облаштували тематичну фотозону «Love is».

Крім цього, у цьому році була створена нова локація «Залиш валентинку— знайди половинку». Всі самотні мали змогу залишити влентинку з короткою інформацією про себе та вибрати серед валентинок таку ж, щоб запросити на зустріч людину, знаючи про неї лише декілька фактів. Авантюрна, але дуже романтична пригода.

Вінничани Олег та Сніжана вже разом 8 місяців, кажуть, що прийшли за новими емоціями.

«Дуже хвилювалися, проте зараз вже настрій дуже піднявся. Для нас це буде репетиція майбутнього весілля», — говорить пара. 

Також на молодят чекав весільний торт та розіграш подарунків від спонсорів. Головний подарунок — вечеря у ресторані «Mon Ami».




Переглядів: 2983
Поширень: 4

Останні новини