ПриватБанк пропонує “витрясти” скарбнички

Дрібні копійки не надто охоче приймають у магазинах. А що ж  робити тим, в кого у скарбничках назбиралося багато монет?   "Конвертувати" їх в живі гроші пропонують у відділенні ПриватБанку на вул. Київська, 21. Там працює спеціальний апарат для швидкого перерахунку копійок - лічильник монет. За його допомогою можна за декілька секунд безкоштовно перевести гроші на банківський рахунок чи картку або ж відкрити копійками депозит чи поповнити наявний. 

"Лічильник монет здатен за секунди порахувати такі суми копійок, на перерахунок яких у ручному режимі касиру знадобилося б і декілька годин, - розказала Дар'я Кострич, керівник напрямку “Касове обслуговування” Вінницької філії ПриватБанку. - Звертаючись у відділення з лічильником монет, клієнт економить свій час, а каса для перерахунку великої кількості монет не припиняє роботу надовго і касир швидко повертається до обслуговування інших клієнтів. Міняти дрібняки можна у необмеженій кількості. Приймаються до обміну навіть 1 та 2 копійки. Монети потрібно лише відсортувати відповідно до номіналів”.

Наразі у Вінницькій області працює 59 відділень ПриватБанку, у касах яких можна здійснити як валютно-обмінні операції, так і заплатити за комуналку, інші послуги або ж перевірити на справжність грошові купюри.



Переглядів: 8876
Поширень: 4

Останні новини