До Вінниці завітає столичний театр тіней Teulis

Вінничани зможуть побачити гру світла та тіней, оптичні ілюзії, театральне мистецтво, акробатичні виступи у грандіозному шоу «Твоя тінь» вже у наступному місяці. 

Останні роки театрали гастролювали в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччині, а також гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Білорусії та Японії та неодноразово підкорювали сцени тамтешніх талант-шоу. 

Шоу «Твоя тінь» присвячена життю режисера, який постійно знаходиться у творчих пошуках. Історія розповість про кохання, про падіння та перемоги, про незламність на шляху до нагороди. 

«Щороку для театру був знаменним по-своєму. Нові форми, технічні рішення і нові можливості. Всіх їх хочеться об’єднати і показати з найкращого боку. Саме тому театр повертається на сцену в цьому році з шоу «Твоя тінь» . У ньому будуть включені фрагменти з уже відомих шоу «Повелителі тіней» і «Вічна історія» , а також номери які ви раніше не бачили», — йдеться в анонсі шоу на сторінці у Facebook.

Вистава запланована на 10 березня у театрі ім. Садовського о 19:00. Придбати квитки можна у касах театру. Вартість квитків сягає від 120 до 350 гривень.



Переглядів: 4569
Поширень: 0

Останні новини