У Вінниці відбулася акція пам’яті Героям Небесної Сотні

В міському Центрі національно-патріотичного виховання, комунального закладу «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної», 25 лютого, відбулася акція пам’яті Героям Небесної Сотні, під назвою «За чисті душі, що злетіли в небо!».

Представники дитячої ради «ТЕМП» Палцу, президенти учнівського самоврядування та шкільні омбудсмени закладів освіти нашого міста мали змогу познайомитися з автором фото-виставки «В об’єктиві Майдану», учасником Революції Гідності - Андрієм Володимировичем Швачко, яка протягом двох тижнів функціонує у Центрі національно-патріотичного виховання.

Під час зустрічі дітям пропонувалося переглянути відеоролики, відзняті Андрієм на Майдані під час тих буремних подій та обговорити цю тему з різних точок зору. Готуючись до пам’ятної ходи школярі міста запалили лампадки та написали свої враження і слова подяки Небесній Сотні, що злетіла в небо. Разом з учасниками акції ми пройшлися центральною вулицею міста.

Біля пам’ятника Героям Небесної Сотні «Дерево Свободи» діти випустили в небо синьо-жовті кульки з сердечками, на яких були написані слова подяки, в знак пам’яті і поваги до тих людей, які боролися за свободу та ідею!  До акції також долучилися такі заклади загальної середньої освіти як 3,6,7,8,10,12,13,15,16,17,18,19,20,22,23,27,29,30,31,32,33,34,36, ВТЛ та Подільський ліцей. 



Переглядів: 3189
Поширень: 0

Останні новини