У Вінницькій області обстежено мости на дорогах місцевого значення

Усі штучні споруди є невід’ємною частиною дорожнього господарства і потребують окремої статті фінансування. Тож в поточному році прийнято рішення, що не менше 5% від загального фінансування на місцеві дороги буде заплановано на ремонт мостів.

Для того, щоб вчасно розпочати весняні роботи, начальником управління дорожнього господарства облдержадміністрації Олегом Бабієм та фахівцями ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» протягом лютого здійснено робочі поїздки у Барський, Бершадський, Немирівський, Літинський, Тиврівський, Ямпільський, Чечельницький, Шаргородський райони.

Попередньо визначено 10 об’єктів, що знаходяться в незадовільному стані, мають наявні дефекти та пошкодження, що знижують їх експлуатаційну надійність.

Саме об’єктивна інформація про технічний стан лежить в основі планування та розробки заходів з ремонту та належної експлуатації. Всього у поточному році на ремонт зазначених штучних споруд буде виділено близько 40,0 млн. грн. Навесні, за результатами додаткового обстеження, буде сформовано остаточний перелік об’єктів та відповідне фінансування.



Переглядів: 2600
Поширень: 0

Останні новини