За скоєння розбійного нападу вінничанину "світить" до 10 років за гратами

Вінницькою місцевою прокуратурою Вінницької області на розгляд Вінницького міського суду Вінницької області направлено кримінальне провадження за обвинуваченням раніше неодноразово судимого жителя міста Вінниці у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій, скоєний за попередньою змовою групою осіб.

Під час слідства встановлено, що восени минулого року у вечірню пору доби, перебуваючи у місті Вінниці, обвинувачений та його спільники побачили двох чоловіків напідпитку та вирішили скоїти напад й відібрати у них цінні речі. Підійшовши до потерпілих, зловмисники одразу розпочали наносити останнім тілесні ушкодження, від чого один з потерпілих втратив свідомість, а іншому вдалось втекти аби викликати допомогу. Після чого співучасники злочину обшукали лежачого на землі потерпілого та забрали у нього грошові кошти, мобільний телефон і банківські картки.

Працівники поліції, які прибули на місце події, встигли затримати поряд з потерпілим одного з нападників, обвинувальний акт стосовно якого скеровано до суду. Щодо його спільників досудове розслідування триває, а обвинуваченому загрожує покарання до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.



Переглядів: 3420
Поширень: 0

Останні новини