20 років! – на честь ювілею свого авторського ательє Людмила Квєтна презентує колекцію

В квітні цього року авторському ательє Людмили Квєтної виповнюється рівно 20 років!

Показ свіжої весняно-літньої колекції, що відкриє Vin Fashion Week вже у цю суботу, дизайнерка присвячує усім, хто був поряд, підтримував, надихав, мотивував та спрямовував на пошуки нового, цікавого, незвичайного.  

Довершена елегантність одягу, який покликано підкреслити особливості кожного та перетворити їх на переваги – характерна риса одягу від Квєтної. «Ми любимо свою роботу та заряджаємо позитивом все, що створюємо для вас», – говорить дизайнерка.

У весняно-літній колекції застосовано виключно натуральні, високоякісні і нестандартні тканини: з 3-D ефектом, зі спеціальними покриттями, з незвичайними властивостями. Це різноманітний шовк, двосторонні та стьобані тканини, плащовки, тканини з напиленням, чимало варіацій на модну тему плісировки. 

Сукні, сарафани, блузки і пальто презентовані у яскравих насичених відтінках, як і належить одягу для теплої пори року. Яблучний колір, синє-зелені відтінки, чимало ніжного рожевого, фіолетовий, ліловий, лавандовий та вибух різнобарв’я – принт з апетитними овочами та фруктами.

Колекцію «2 по 10 (два по десять – двадцять!» буде продемонстровано вже 23 березня о 13.30 у ТРК «Поділля City». 



Переглядів: 3300
Поширень: 0

Останні новини