Вінниця презентує нову туристичну пропозицію на міжнародній виставці у Києві

Атмосферу весняного міста, створену для нових емоцій, ідей та подорожей, представлять вінничани на 25-й ювілейній Міжнародній туристичній виставці «UITT: Україна – подорожі та туризм».

Традиційне масштабне дійство, де зустрічається туристична спільнота, відбудеться 27- 29 березня у Києві. Подія збере представників влади, бізнесу, професійних організацій та медіа. UITT слугує майданчиком для презентацій туристичних брендів, пропозицій, продуктів та послуг, а також комунікативною платформою для обміну досвідом, налагодження співпраці та підписання контрактів. Продемонструвати свій спектр гостинності матиме змогу місто Вінниця та Вінниччина.

Цьогоріч вінничани готуються по-справжньому здивувати, адже везуть у столицю новий туристичний продукт. Відвідувачі міжнародної виставки UITT побачать Вінницю та Вінницький регіон як місце для нових подорожей, де кожен може відчути нові емоції та сформувати нові ідеї у неспішному ритмі.

Експозиція вінницького стенду поєднає захопливу історію міста та регіону, сучасний розвиток, непересічних особистостей, яскраві події та унікальні музеї, з якими можна і варто познайомитися під час туру вихідного дня. На виставці Вінницю презентують як місто, де вдало сплелися стародавні Мури та барочні храми, модерні будівлі, в які «одягнули» місто відомі архітектори, і етнічні квартали, які відображають кілька століть життя мультикультурної громади, а комфортне сусідство річки, парків, лісів, фонтанів дозволяє зануритися у незабутні прогулянки. Чимало цікавого мають для туриста і вінницькі музеї, де можна побачити скелет мамонта, прикраси сарматської доби, твори знаменитих художників, найбільше зібрання українських марок, унікальну колекцію моделей транспорту, неймовірну експозицію стародавніх годинників, автівки минулих епох, ретро-трамваї та багато іншого. Особливо яскравим життя міста роблять День Європи та День міста з концертними програми, ярмарками та вуличними театрами, а також фестивальне життя: «Острів Європа», Air ГогольFest, VINNYTSIA JAZZFEST, Vinnytsia Adolphe Sax Festival, Фестиваль Чайковського та фон Мекк, «Музика в монастирських мурах» та феєричний Operafest Tulchyn, який розгортається по сусідству.

На виставці UITT Вінниця постане як місто, яке необхідно побачити на власні очі, відчути на дотик, запах та смак, особливо навесні, коли все розкривається новими формами та яскравими фарбами. Неповторне занурення в атмосферу місця весняного натхнення оживе на стенді Вінниці та Вінницького регіону. Атрибутами відтворення особливого настрою слугуватиме фотозона з квітучою яблунею, частування стравами подільської кухні та інші сюрпризи. Родзинкою виставки стане приготування унікального супу з солодких яблук, якими славиться Вінниччина. Гості виставки матимуть змогу не лише скуштувати смачну страву, а й взяти участь в її приготуванні та дізнатися інші рецепти традиційних подільських страв. А відкриватиметься виставка з веснянок етномайстерні «Коло», який навчить усіх охочих танку «Кроковеє колесо».

Розповідатимуть та ілюструватимуть концепцію нової туристичної пропозиції Вінниці та регіону нові промоційні матеріали зі свіжою інформацією про туристичні мастхеви та настрій краю. А забрати з собою частинку вінницького духу гості стенду зможуть у вигляді сувенірної продукції: поштових листівок, магнітів та подарункових наборів зі смаколиками, що чудово презентують вінницьку гастрокультуру.

Презентація Вінниці та регіону стане частиною експозиції Ukrainian Hospitality Days, де свої туристичні фішки представлятимуть міста та регіони України. Розташується вінницький стенд неподалік від місця реєстрації, тож вінничани радо зустрічатимуть всіх відвідувачів виставки. Стенд експозиції представлятимуть департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради та департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА, а також вінницький туристичний бізнес.

Довідка: Міжнародна туристична виставка UITT - це щорічне місце зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туристичних операторів і турагентств, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа. В минулорічній виставці взяли участь: 366 компаній-учасниць; 20 078 фахівців туристичної галузі; 36 міст і регіонів України.

Учасниками UITT-2018 були 24 країни, серед яких компанії з Болгарії, Греції, Грузії, Єгипту, Ізраїлю, Індії, Італії, Іспанії, Китаю, Кіпру, Куби, Мальти, Мальдівської Республіки, Малайзії, Марокко, Словаччини, Словенії, США, Палестини, Туреччини, Тунісу, України та Шрі-Ланки.



Переглядів: 3773
Поширень: 2

Останні новини