Наступного тижня деякі села Вінницького району будуть тимчасово відключені від газопостачання

З 23 липня 2018 р. Вінницьким відділенням ПАТ «Вінницягаз» будуть проводитися планові ремонтно-профілактичні роботи на газорозподільних мережах із секційною зупинкою ГРС «Дружба».  Про це йдеться на сайті Регіональної газової компанії "Вінницягаз".

У зв’язку з цим буде тимчасово припинене постачання природного газу до наступних сіл:

Дорожне, Лаврівка, Славне, Медвідка та Сосонка Вінницького району.

Безпека постачання природного газу напряму залежить від належного технічного стану газорозподільних систем. Проведення зазначених робіт є важливим етапом у підготовці до опалювального періоду.

Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт. Про дату відновлення постачання газу буде повідомлено додатково.

Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами  після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань. Наголошуємо на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення постачання блакитного палива буде проводитися лише за наявності мешканців в своїх будинках.



Переглядів: 4898
Поширень: 1

Останні новини