На вихідних у Вінниці відбудуться матчі з хокею на траві між збірною України та ОАЕ

Цієї суботи і неділі, 21 – 22 липня, чоловіча збірна України з хокею на траві проведе у Вінниці два контрольних поєдинки. Суперником колективу Павла Мазура, основу якого складають вінничани, буде провідний клуб із Дубая (ОАЕ). Гратимуть на стадіоні Центрального парку культури і відпочинку. Початок обох ігор – о 17.00. Вхід глядачів – вільний!

Збірна України як раз перебуває на зборах у Вінниці. Матчі з клубом із Еміратів слугуватимуть підготовкою до першого туру Світової хокейної ліги, який пройде з 28 серпня по 2 вересня у Гнєзно (Польща), – сказав головний тренер національної збірної України Павло Мазур.

Але перед цим, з 27 по 29 липня, національна збірна України проведе три тестові гри в Празі із національної збірною Чехії. З 14 по 17 серпня вона зіграє в другому фінальному турі Кубка Співдружності, який пройде у Мінську. В цьому змаганні виступають колективи України, Росії та Білорусі. Наша команда після стартового туру посідає третю сходинку турнірної таблиці.

До збірної України входять гравці вінницьких клубів «ОКС-ШВСМ» та «ШВСМ-Олімпія». А також легіонери із закордонних клубів – Білорусі, Хорватії та Італії.

Три наших гравці, які виступають за ХК «Мінськ», приєднаються до нас перед самим від’їздом до Гнєзно. Інші перебувають зараз разом зі збірною, – повідомив Павло Мазур.



Переглядів: 2081
Поширень: 0

Останні новини