Вінничани вибороли 4 місце на Міжнародному конкурсі комп'ютерних технологій в м.Таллінн

Нещодавно в м.Таллінн (Естонія) відбувся VI Міжнародний конкурс комп’ютерних технологій ICSC. Під патронатом директора Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту Андрія Стецюка команду з України представляли учні-переможці власного училищного конкурсу професійної майстерності з професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» Віталій Котов (гр.  №214), Богдан Мельник (гр.№214), Богдан Докшин (гр.№227), Михайло Карпенко (гр.№107),  Богдан Хом’як (гр.№107), Даніл Гайдучок (гр.№123), Олександр Міліціян (гр.№123)  на чолі із заступником директора з навчальної роботи Коломійчук О.О.

Конкурс проходив у два етапи: в першому учасники проходили on-line тестування та практичний тур щодо організації роботи віртуального сервера та робочих станцій, а наступного дня відбулися змагання з кіберспорту CS:GO між всіма командами-учасниками.

Учні посіли почесне IV місце серед восьми країн-учасниць. Усі конкурсанти були нагороджені дипломами учасників VI Міжнародного конкурсу комп’ютерних технологій ICSC та цінними подарунками.

Останнього дня конкурсу відбулося засідання представників закладів-партнерів щодо організації наступного VII Міжнародного конкурсу ICSC в 2020 році.  В on-line режимі була проведена конференція з директорами навчальних закладів, в ході якої за погодженням всіх директорів закладів-партнерів було запропоновано проведення наступного VII Міжнародного конкурсу ICSC в Україні.  Адміністрація училища на чолі з директором Андрієм Стецюком прийняла рішення щодо погодження пропозиції проведення у 2020 р. даного конкурсу в Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту.



Переглядів: 2709
Поширень: 0

Останні новини