Замість запускати кульки в небо, вінницькі випускники пропонують садити дерева

Замість задоволення спостерігати, як повітряна кулька здіймається в небо, випускники однієї із приватних шкіл Вінниці запропонували альтернативу. Кажуть: висаджене дерево принесе куди більше користі, та й око радітиме багато років, а не мить.  Для цього запустили екологічний флешмоб.

«Наша команда захотіла розповісти про те, чому запуск кульок на свята - не найкраща ідея. Ми поклали на одну шальку терезів кілька секунд задоволення від запуску кульок, а на другу - сміття, яке залишається потім, здоров'я та життя тварин, і зробили для себе висновки.Потім ми показали ці терези усім іншим», - розповідає активістка, випускниця гімназії «Аїст» Марія Ошовська.  

Тож, зняли відеоролик та виклали його в мережах. Його головний меседж - не лише привернути увагу людей до проблеми довкілля, а й закликати їх замислитись думати про наслідки своїх вчинків.

Активісти кинули виклик іншим школам міста долучитись до флешмобу та замість повітряних кульок, китайських ліхтариків і конфеті -  саджати на свято останнього дзвоника дерева.



Переглядів: 6652
Поширень: 2

Останні новини