У Вінниці розпочався Всеукраїнський конкурс фахової майстерності серед учнів закладів профтехосвіти

14 травня, на базі Вищого художнього професійно-технічного училища № 5 м. Вінниці відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Маляр». Двадцять три переможці обласних етапів професійних змагань з усієї України, які продемонстрували ефективні результати своєї кваліфікації, протягом трьох днів продовжать активну боротьбу за звання найкращого маляра серед здобувачів  професійної (професійно-технічної) освіти.

Вітав учасників конкурсу заступник директора Департаменту освіти і науки – начальник управління професійної освіти, інноватики та науки Валерій Бачинський: «Приємно відзначити, що саме на Вінниччині  проходить завершальний етап Всеукраїнського конкурсу. Переконаний, що всі учасники вже є переможцями, адже тут зібралися найсильніші у своїй справі. Вас чекають три дні напруженої роботи та боротьби. Бажаю успіху кожному з вас, хай переможе найкращий!».

Оцінюватиме фахову майстерність конкурсантів компетентне незалежне журі, до складу якого входять методисти, викладачі та майстри професійно-технічної освіти, а також представники виробничих будівельних підприємств. 



Переглядів: 3318
Поширень: 0

Останні новини