У ДонНУ проведуть Міжнародну науково-практичну конференцію «Наука, освіта, суспільство: реалії, виклики, перспективи»

16-17 травня у головному корпусі Донецького національного університету ім. Василя Стуса відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Наука, освіта, суспільство: реалії, виклики, перспективи». 

Мета конференції- обговорення вченими і практиками нагальних проблем розвитку соціально-гуманітарних наук та освіти в сучасному світі, а також актуальних аспектів відтворення кадрового потенціалу соціально-поведінкових наук в навчальному процесі у вищій школі.

У ході конференції пропонується аналіз презентацій фахівцями вищої школи різноманітних проблем досліджень в межах соціально гуманітарних наук.

Напрями обговорення:

економічні, психологічні та політичні виміри суспільного розвитку в ХХІ столітті; поведінково-управлінські аспекти економічної, психологічної та політичної діяльності в сучасних умовах; інноваційні практики суспільно-політичної взаємодії; інновації в освітній та економічній сферах; переосмислення ролі Університету та соціально-поведінкових наук у формуванні сучасного фахівця в контексті Європейського простору вищої освіти.

Організатори: ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТУСА (Економічний факультет, Кафедра політології та державного управління, Кафедра менеджменту та поведінкової економіки, Кафедра психології), ГОСПОДАРСЬКА АКАДЕМІЯ ІМЕНІ Д. А. ЦЕНОВА (м. Свіштів. Болгарія), НЕАПОЛЬСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ФРІДРІХА II (Італія), АКАДЕМІЯ ІГНАЦІАНУМ (м. Краків, Польща), УНІВЕРСИТЕТ СВЯТИХ КИРИЛА ТА МЕФОДІЯ (м. Трнава, Словацька республіка), CENTRE FOR FUNDAMENTAL RESEARCH DEVELOPMENT. 

Місце проведення: Головний корпус ДонНУ імені Василя Стуса, вул. 600-річчя, 21, м. Вінниця. Під час дводенної роботи конференції представники медіа-спільноти матимуть можливість поспілкуватися з провідними вітчизняними та зарубіжними експертами відповідної тематики.



Переглядів: 3649
Поширень: 0

Останні новини