На Вінниччині нетверезий чоловік з'ясовував стосунки за допомогою ножа - постраждала жінка та 2-річна дитина

Ножові поранення отримала 38-річна жителька Оратівського району під час сварки з співмешканцем. Крім жінки, ушкодження отримала її 2-річна дитина, яку потерпіла тримала на руках. Під час конфлікту правопорушник знаходився в стані алкогольного сп’яніння.  

19 травня до поліції надійшло повідомлення від лікарів, що за місцем проживання у селі Дібровинці чоловік спричинив ножові поранення співмешканці та її дитині.

До лікарів зателефонував 38-річний чоловік та повідомив, що його співмешканка впала з драбини та потребує медичної допомоги. Медики, які оглядали жінку одразу ж зателефонували у поліцію, оскільки ушкодження, виявлені на тілі потерпілої – ножові поранення.

Як розповів начальник Оратівського відділення поліції Сергій Предоляк, поліцейським, які прибули на виклик, жінка зізналась, що ножові поранення вона отримала від співмешканця під час сварки. Між подружжям виник побутовий конфлікт, який нетверезий чоловік вирішив за допомогою ножа. Правопорушник наніс жінці кілька ударів кухонним ножем, один з яких виявися проникаючим. Під час конфлікту потерпіла на руках тримала малолітню дитину, яка також отримала непроникаюче поранення.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного. За такий злочин чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення.    



Переглядів: 2692
Поширень: 1

Останні новини