Нагородили фіналістів обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

На Вінниччині 18 травня на стадіоні ЗОШ № 10 Вінницької міської ради відбувся фінал обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», з нагоди Міжнародного дня сім’ї  та присвячений 15 річниці руху «Спорт для всіх» на Вінниччині.

Організатори обласного фестивалю –  управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, комунальний заклад «Вінницький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласне відділення Комітету з фізичного виховання МОН України.

В обласному етапі взяли участь 6 команд - команди міст, районів та ОРГ, переможці відповідних відбіркових етапів. Команди змагались у 5 різних естафетах, а саме: балансування, стрибки, смуга перешкод, водний марафон та крок за кроком.

Перемогла сім’я Гончар з Шаргородського району, друге місце зайняла сім’я Лясковських з м. Хмільник, на 3 місці сім’я Виноградових з Хмільницької ОТГ.

Команди переможниця та призери заходу нагороджені кубками, медалями та грамотами. Усі інші учасники нагороджені грамотами за участь.

Всі сім’ї нагороджені сувенірною атрибутикою та спортивним інвентарем від обласного центру «Спорт для всіх».



Переглядів: 1995
Поширень: 0

Останні новини