Одразу двоє дітей потонули в ставку на Вінниччині

Моторошна історія сталась в селі Чагів Оратівського району. Водойма забрала життя рідних братика та сестричку. Софійка закінчувала 4-й клас, а Радислав готувався у 1-ий.

18 травня, хлопчик та дівчинка пішли разом із мамою пасти череду. На якусь мить, жінка втратила дітей із виду, а ті чкурнули до ставка неподалік.

Вони збавлялись на березі водойми. Односельці припускають: хлопчик підковзнувся на залізобетонних плитах та впав у воду. А старша сестра кинулась його рятувати і також опинилась в ставку. За словами жителів села – ставок дуже глибокий, а плити – небезпечні й для дорослих. Таку версію підтвердили й в поліції.

До приїзду рятувальників, бездиханні тіла діток дістали місцеві жителі.

Наразі в поліції розслідують подробиці трагедії.

«В ході розслідування було встановлено сліди ковзання, хлопчик підковзнувся і впав у воду. Хлопчика дістали одразу, згодом, на другому кінці ставу знайшли і тіло дівчинки. Наразі внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115: умисне вбивство з позначкою – «з власної необережності»», - розповідає старший інспектор ювенальної превенції Оратівського ВП Юлія Байбус.

Після того, як розберуться у деталях загибелі братика та сестрички, справу обіцяють закрити.



Переглядів: 4332
Поширень: 0

Останні новини