Як забезпечити сортування твердих побутових відходів у Дашівській ОТГ?

6 червня о 14:00 в залі засідань Дашівської селищної ради (Вінницька обл., с. Дашів, вул. Горького, 9) відбудеться публічна консультація із заінтересованими сторонами щодо створення умов для сортування твердих побутових відходів (ТПВ) у Дашівській ОТГ.

Недосконала система збору та утилізації ТПВ, а також відсутність звички сортування відходів мешканцями, знижує інвестиційну привабливість Дашівської ОТГ та створює загрозу місцевій екосистемі й здоров’ю громади.

Громадська організація “Центр UA” разом із працівниками селищної ради, мешканцями Дашівської територіальної громади, депутатами селищної ради, громадськими активістами обговорять, як забезпечити більш ефективний процес сортування ТПВ та сформувати у мешканців ОТГ екологічне мислення.

Питання до обговорення:

    Як організувати розташування баків для сортування та вивезення ТПВ з усіх населених пунктів Дашівської ОТГ? Які інформаційні заходи будуть ефективними для впровадження сортування ТПВ? Які джерела фінансування мають бути залучені для вирішення проблеми?

Учасники консультації:

Тітаренко Сергій, селищний голова; Войченко Світлана, секретар Дашівської ОТГ; Крилата Надія, заступниця начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту; Данілова Олена, представниця ГО “Центр UA” у Вінницькій області.

За додатковою інформацією звертайтесь до Олени Данілової за телефоном (097) 613 11 51 або на пошту vinnychanka@gmail.com.



Переглядів: 4273
Поширень: 0

Останні новини