Квіти літа – відкрито збірну тематичну виставку вінницьких художників

Більше шести десятків робіт від тридцяти авторів зібрано на виставці живопису «Літній натюрморт», що розпочала свою роботу вчора у виставковому залі Вінницької обласної організації Національної спілки художників України.

Серед різних за розміром та стилістикою полотен і справді переважають натюрморти: класичні, сюжетні, абстрактні. Теплі й холодні за колоритом, нюансні та контрастні, реалістичні й декоративні – кожна з робіт по своєму унікальна.

Характерний стиль відомих вінницьких майстрів можна пізнати одразу. Ось на центральній стіні їх роботи: виконаний у темних кольорах «Відображення» Ігоря Ященка, яскравий «Гранат» Володимира Овраха, «Кіт, що підкорює стіл» та «Кавуни» Михайла Бабія, «Півонії» Леонтія Гринюка і «Іриси» Крістіни Жілінскайте. 

Вся зала буяє розмаїтими літніми барвами. На картинах, поряд з квітами, апетитні овочі і фрукти, глечики різної стрункості, тварини, цікаві предмети. Квіти вражають уяву, від простих волошок та бузку, до жовтогарячих соняхів та навіть вазонів у горщиках.

На порозі літа милуємось живописними полотнами від кращих художників та художниць Вінниччини, які надихають на яскравий літній відпочинок. Виставка працюватиме у виставковій залі ВООНСХУ до 19 червня. Години роботи: з 10 до 19. Вихідний – неділя.



Переглядів: 3245
Поширень: 0

Останні новини