В наймасштабніший літній «Антинаркотичний рейд» запрошують вінничан

В бій проти «трафаретників» і торговців наркотиками закликають усіх охочих.

15 червня, в суботу, об 11:00 у Вінниці влаштують п’ятий «Антинаркотичний рейд». Його учасники замальовуватимуть на будинках та парканах рекламу сайтів, на яких наркоторговці продають кайф.

Протягом чотирьох попередніх акцій, активістам вдалось «завуалювати» по місту близько 2000 написів.

Наразі готуються вирушати в рейд на Замостя.

«Цей район був трохи обділений нашою увагою, тож будемо це виправляти! Вулиця Київська, де є 6,5,31 та 29 школи, а також професійні училища, поруч з якими є велика кількість написів з адресами телеграм каналів, що продають наркотики. Проблема стоїть гостро, адже ми можемо бачити, що ці написи щодня з’являються і з’являються нові телеграм канали (дяка, ми вже знаємо як їх блокувати). Щодо способу розв'язання цієї проблеми, варто відзначити, що кожен займається вирішенням в межах своїх компетенції (правоохоронні органи та "наркодиспансер"), а ми, як громадські активісти, виходимо на вулиці та зафарбовуємо наявну рекламу. Це, звісно, не вирішує самої проблеми, але в комплексі з іншими методами, дає хороший результат. Адже, проводячи моніторинг, спостерігаємо, що у мікрорайоні Вишенька (в порівнянні з початком нашої кампанії) кількість реклами наркотиків суттєво зменшилась. У нас амбітні плани й ми хочемо зібрати максимальну кількість людей, щоб одразу «покрити» весь мікрорайон. Паралельно, акції будуть проведені й в інших містах Вінницької області», - анонсує рейд організаторка Христина  Коваленко.

Тож, усіх охочих замалювати написи, чекатимуть біля з готелю «Оптима», за зупинкою «Пивзавод» (в напрямку кінцевої вул. Київська).

Із собою радять прихопити гарний настрій та бажання попрацювати на благо міста.



Переглядів: 2347
Поширень: 0

Останні новини