Чорні сукні - невід'ємна частина гардеробу

З тих пір, як ікона стилю Коко Шанель ввела в моду своє легендарне і чарівне маленьке чорне плаття, чорні сукні зайняли своє невід'ємне місце у гардеробі кожної жінки. Чарівність суконь чорного кольору нам яскраво показали зірки кінематографу: Рита Хейворт, Одрі Хепберн, Мерелін Монро, Джулія Робертс, Анджеліна Джолі. 

Образ сукні чорного кольору таїть у собі безліч символів і тлумачень. Загадковість і таємничість, витонченість і елегантність, стриманість і неявна сексуальність, протест і романтика - усе це можна з повним правом сказати про один єдиний предмет гардеробу - чорну сукню. Відомий український бренд - компанія Must Have пропонує замовити і купити чорне плаття у Києві та інших великих містах України.

Особливості вибору

Модифікацій і варіацій чорних суконь існує безліч. По довжині - максі, міді та міні, за фасоном, дизайном та тканинами. Офісні, вечірні, повсякденні - чорні сукні відрізняються такою універсальністю, що їх можна підібрати для будь-якої фігури та життєвої ситуації. Маленькі чорні сукні ідеально підійдуть струнким і мініатюрним жінкам, роблячи їх ще стрункішими і витонченішими.

Однак і їх протилежності - повним жінкам теж підійдуть чорні сукні, потрібно лише правильно обрати фасон. Чорний колір замаскує недоліки фігури, приталений крій вміло виділить талію на тлі широких стегон, а вміло викроєне декольте підкреслить усі принади пишних грудей.

І, звичайно, плаття перетворить і жінок зі стандартною фігурою. Залежно від фасону воно додасть образу витонченість і елегантність, особливу родзинку жіночності і спокуси. Чорна сукня - це те, що зробить вас чарівною.

Чорні сукні можна носити незалежно від сезону. Оксамитові і парчеві, з довгими рукавами і довжиною в підлогу - в холодні зимові та осінні дні, а легкі, мереживні - теплими літніми вечорами.

І, звичайно, чорні сукні - це перш за все вечірні сукні. Чорний колір настільки підходить для вишуканої вечірки, що створить навколо вас особливу атмосферу чарівності, в якій ви будете просто незрівняна.

З чим поєднувати

Стриманість чорних суконь просто вимагає до себе особливих аксесуарів. Ними можуть стати:

Витончені туфлі чорного або, навпаки, контрастних - білих, червоних, пастельних, золотих або срібних кольорів. Сумочка - переважно витончений клатч чорного або червоного кольору, прикрашений вишуканим декором. Прикраси - чорний колір просто притягує контрасти. З ним прекрасно поєднуються прикраси з золота, срібла або перлів. Шарфик, пелерина, манто, пояс - всі ці аксесуари в тон сукні або контрастних яскравих кольорів створять особливий і привабливий образ.

Чорні сукні від Must Have

Доставка замовлення здійснюється як по всій Україні, так і в будь-яке місце світу. Оригінальний крій і різноманітність асортименту дозволить придбати сукню, яка зробить вас дійсно чарівною. Поспішайте замовити і змінити свій образ в чорній сукні від Must Have!


Переглядів: 5866
Поширень: 0

Останні новини