Поради вигравшим джекпот

Яку пораду ви дасте тому, хто щойно виграв джекпот в українській національній лотереї Loto380 на суму еквівалентну 50 мільйонам доларів?

1) Зробіть, щоб гроші працювали на вас.

 Знайдіть авторитетну юридичну контору у вашому регіоні, що спеціалізується на фінансовому праві.  Найміть їх, щоб допомогти вам забезпечити свою фінансову безпеку.

 Найміть авторитетний офіс CPA, який допоможе вам скласти графік курсу через турбулентність, яка обов'язково виникне після хвилі.  Більшість переможців лотереї не мають уявлення, як управляти грошима, і тому вони виявляються банкрутами протягом декількох років.  Уникнення цього має бути головним пріоритетом.

2) Захистіть свої права. 

Знайдіть ншу авторитетну юридичну фірму, яка спеціалізується на захисті від цивільних позовів, і скористайтесь їхніми послугами, щоб захистити від можливих наклепницьких претензій тих, хто бажає шматочок вашого пирога.

 Якщо у вас вже налаштована мережа безпеки та консультанти по фінансовим питанням, наступним вашим кроком має стати створення “стовпа” вашої громадської позиції та запобігання деяким помилковим твердженням.

 Виділіть частину суми і почніть робити благодійні пожертви та підтримувати обдарованих людей.

3) Пожертвуйте гроші коледжам або університетам, що знаходяться поруч. Незважаючи на державні програми підтримки, ці заклади часто мають не закриті фінансові питання.

4) Візьміть ще одну велику суму грошей і починайте дарувати гроші друзям, родині та іншим людям, яким вони можуть стати у нагоді в цей період.  Сусіди, знайомі, друзі друзів, у вашому оточенні точно знайдуться люди, яким необхідна фінансова підтримка на лікування, навчання, придбання житла. 

Зараз у вас є велика група людей, на яку ви можете розраховувати, щоб бути свідками вашої щедрості.

 Це, якщо ви граєте правильно, має залишити вам приблизно половину початкових виграшів.

 5) Візьміть з цього 10 мільйонів доларів і налаштуйте своє життя.  Купуйте землю та будинок, машину чи дві машини, прекрасне меблювання та всі інші приналежності, про які ви можете думати, що бажаєте їх мати.

Зараз у вас близько 22–24 мільйонів доларів. Половина йде на витрати на проживання.  Попросіть ваших CPA рекомендувати фінансових консультантів, які допоможуть вам створити рахунки для складання, які автоматично оплачуватимуть ваші рахунки, вкладати кошти у власність, заробляти гроші за вас.

 А інша половина?  Що ж, з нею ви можете вчинити будь-що на свій розсуд. 

 Тепер у вас є мережа безпеки, юридична підтримка, політична допомога, університет або два, які бажають запропонувати вам доступ до їхніх залів, і ніхто не дихає в спину для того, щоб увірвати шмат.


Переглядів: 2809
Поширень: 0

Останні новини