Ще одна група вінницьких діток загиблих та поранених учасників АТО/ООС вирушила на відпочинок до Румунії

Друга група із сорока діток учасників АТО/ООС та загиблих Героїв з Вінницької області 24 серпня вирушила у захопливу подорож до Румунії.

Поїздка відбувається в рамках Протоколу співробітництва між Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації та Головним управлінням соціальної допомоги та захисту дітей м. Ясси (Румунія).

Для дітей знову запланована цікава розважально-екскурсійна програма, до якої увійде відвідування Ясського палацу культури, монастиря трьох ієрархів, митрополичої церкви Молдови та Буковини, художнього музею, ботанічного саду ім. Анастасії Фату, дитячих інтерактивних центрів, парку «Ноїв ковчег», комплексу Паласласі, бази відпочинку Ciric.

Також діти здійснять прогулянкову екскурсію по бульвару Стівена Великого та парку Копу, де на них чекають рекреаційні заходи. У плані подорожі – безліч інтерактивних та арт-терапевтичних розваг, дискотеки, караоке, вечори спілкування біля табірного вогнища та багато-багато румунських смаколиків.

З попередньої поїздки юні вінничани повернулися сповненими неймовірних вражень та позитивних емоцій.


Теги: діти АТО

Переглядів: 1988
Поширень: 0

Останні новини