Ветеранів шахів запрошують на турнір до Дня міста: гратимуть у Центральному парку просто неба

З нагоди Дня Вінниці відбудеться низка спортивних заходів, але переважно для молоді. А ось ветеранів (50 років і старше) запрошують на шаховий турнір просто неба.

Він відбудеться в суботу, 14 вересня на майдані «Водограй» Центрального парку культури і відпочинку. Початок – о 14.00.

"До участі запрошуємо всіх, незалежно від кваліфікації. Це можуть бути як аматори, таку і професіонали шахової гри", – повідомила організатор турніру, директор Вінницького міського клубу Ольга Ящук.

Жодних грошових внесків на турнірі немає. Шість кращих гравців отримають красиві Кубки. А всі шахісти – дипломи за участь. Нагородження відбудеться на сцені, що стане пам’ятною подією для ветеранів спорту.

Взагалі у цей час на майдані «Водограй» Центрального парку культури і відпочинку облаштують «Місто активних людей». Тобто у перерві між турами спортсменам буде на що подивитися.

"Проходитимуть виставки декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва. Їх організовують художній і краєзнавчий музеї, центр народної творчості. Поруч виступатимуть художні колективи Вінниці. А ввечері – співак Микола Янченко і дует «Коханий-кохана». Після цього відбудеться святкова дискотека", – каже Ольга Ящук.
 



Переглядів: 1570
Поширень: 0

Останні новини