До Дня фізичної культури і спорту відзначили кращих тренерів та спортсменів області

12 вересня, в залі засідань готелю «Франція» відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення в області Дня фізичної культури і спорту.

Розпочалось святкування із  демонстрації архівних відеозаписів про найвищі здобутки спортсменів Вінниччини, а також фільму про спортивні досягнення у 2019 році. Варто зазначити, що цьогоріч подоляни відзначились гарними результатами на спортивних аренах України, Європи і світу. Свідченням цьому є успішний виступ вінницьких спортсменів усіх вікових груп на міжнародних змаганнях, в яких здобуто 159, а на чемпіонатах України – понад 500 медалей різного ґатунку. Також спортсмени області є володарями ліцензій на участь на чергових Олімпійських та Паралімпійських іграх 2020 року в Токіо(Японія).

У вітальному слові до учасників заходу голова  ОДА Валерій Коровій зазначив:  «У день вашого професійного свята  хочу з особливою повагою відзначити щоденну кропітку роботу тренерів. Це люди, які вчать долати перепони, вірити в себе, плекають волю до перемоги. В першу чергу низький уклін  та побажання міцного здоров’я тренерам - ветеранам. Приємно відзначити, що нині  в Україні проходять процеси реформування низки сфер діяльності держави, зокрема, і сфери фізичної культури і спортуВ межах області реалізовується ряд проектів, зокрема, щодо спорудження басейнів, спортивних майданчиків та стадіонів як в обласному, так і у районних центрах. Це лише невеличкі кроки,  які вказують на те, що ми рухаємось у вірному напрямку, хоча і проблем маємо більш ніж достатньо…Ми  напрацювали чітку стратегію і будемо крок за кроком їх вирішувати й рухатись вперед», – підкреслив очільник області.-  Прийміть побажання здоров’я, натхнення, вагомих досягнень та лише призових місць. Вітаю усіх з Днем фізичної культури і спорту!», – додав на завершення голова облдержадміністрації.

З нагоди свята кращих тренерів та спортсменів області було відзначено  Почесними грамотами та  Подяками  Міністерства молоді та спорту України, іменними дипломами та цінними подарунками. Керівники області також вручили  спортсменам посвідчення майстрів спорту, а ветеранам та кращим  працівникам галузі Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної Ради.




Переглядів: 3201
Поширень: 0

Останні новини