Як виглядає Замостянська після комплексної реконструкції

"Оксамитовий" шлях для трамваїв, оновлена пішохідна зона з лавочками, нове освітлення та сучасна підсвідка. А ще - вдвічі більше молодих дерев. Вінницький міський голова Сергій Моргунов поділився на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук світлинами з оновленої вулиці Замостянської.

"Ось так виглядає оновлена вулиця Замостянська сьогодні. Нещодавно завершилась масштабна комплексна реконструкція другої черги.

Менш ніж за два роки нам вдалося модернізувати ділянку від проспекту Коцюбинського до Стрілецької. Метою реконструкції було перетворити цей простір на комфортний для мешканців району, а інфраструктуру – на більш зручну та безпечну.

Трамвайні колії облаштували за технологією «оксамитового шляху», тобто хід вагонів м’якший, а шуму менше. Провели заміну усіх підземних комунікацій. Оновили тротуари та проїжджу частину. Встановили нові павільйони для очікування громадського транспорту. Велосмугу помаркували у червоний колір, щоб доріжка була більш помітною, а це в свою чергу дисциплінувало б водіїв.

А для приємних прогулянок – оновлена пішохідна зона з лавочками, новим освітленням та сучасною підсвіткою.

До того ж, вулиця стане більш зеленою - вздовж неї висадили понад 450 молодих дерев – удвічі більше, ніж росло тут раніше.

Міське середовище має змінюватися на краще, аби вінничанам та гостям було приємно і комфортно. Будемо надалі впроваджувати європейські практики, проводячи реконструкції у різних районах", - написав С.Моргунов.



Переглядів: 6081
Поширень: 0

Останні новини