Наступного тижня на вул.Мури почнуть будувати підземний сміттєвий майданчик

У Вінниці продожвують будувати підземні контейнерні майданчики для сміття. Наразі вже працюють два таких майданчики - минулого року перший майданчик встановили на розі вулиць Гоголя та Льва Толстого, цьогоріч такий же сучасний майданчик вже з'явився на розі вулиць Замостянська та Островського. Вже з наступного року розпочнуть будувати третій майданчик, по вулиці Мури.

Про це на своїй офіційнцй сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Охайно та по-сучасному виглядає контейнерний майданчик на розі вулиць Замостянська-Острозького. Нещодавно завершилось його облаштування – мешканці вже звикають до новації. Це вже другий підземний майданчик для збору сміття у нашому місті.

Головна перевага підземних сміттєвих систем у тому, що побутові відходи зберігаються під землею і не створюють дискомфорту – немає неприємного запаху, немає негативного враження від перенакопичення відходів. А сама територія виглядає естетично. Окрім того, живлення системи відбувається від сонячних панелей.

Дуже важливо, щоб мешканці дотримувались правил використання, - тоді механізм працюватиме справно. А надалі для зручності обслуговування плануємо управляти системами дистанційно – вивезення вологої та сухої фракції контролюватимуть з диспетчерського пункту за допомогою дистанційних пультів.

Аналогічний майданчик облаштуємо на вулиці Мури. Зараз виготовляється конструкція, а з наступного тижня розпочнуться будівельні роботи", - написав С.Моргунов.





Переглядів: 3173
Поширень: 0

Останні новини