Вінничан запрошують взяти участь у XII Міжнародному фотоконкурсі «Роботи майстрів як натхнення для сучасної фотографії»

Учасником конкурсу «Роботи майстрів як натхнення для сучасної фотографії», який проводить громадський центр «Броновіце» (Польща), може стати кожен віком від 13 до 25 років. Прийом заявок триває до 6 листопада 2019 р.

Конкурсант повинен сфотографувати роботу майстра, який визнаний видатним представником певної епохи у галузі візуальних мистецтв. Це може бути живопис, графіка, скульптура, фотографія, фільм, тощо, що надихнули фотографа. Детальніше про правила конкурсу та те, якими мають бути фотографії, можна ознайомитись у Положеннях (у прикріплених файлах). Учасники мають заповнити аплікаційну форму (у прикріплених файлах).

Конкурсні роботи мають бути подані в двох форматах: друкованому (надсилається поштою на адресу організатора – Krańcowa str. 106, 20-320 Lublin,) та електронному (надсилається на електронну пошту організатора sekretariat@ddkbronowice.pl або на компакт-диску чи DVD-дисках, доданих до друкованого формату та надісланих поштою).

Переможців обиратиме конкурсна комісія. Нагороди та відзнаки будуть присуджуватися у чотирьох вікових категоріях: 20 - 25 років, 17 - 19 років, 15 - 16 років, 13 - 14 років. Переможці отримають статуетку, диплом та подарунок, а автори робіт, відібрані для виставки, отримають диплом.

Організатором конкурсу є районний громадський центр «Броновіце» зі штаб-квартирою за адресою вул. Кранькова, адреса веб-сайту: www.ddkbronowice.pl , телефон / факс: 81 744 16 38 , електронна пошта: sekretariat@ddkbronowice.pl.



Переглядів: 2298
Поширень: 0

Останні новини