Основні різновиди гаманців від магазину Імідж

Гаманець - це незамінний аксесуар в сучасному житті кожної людини. Тому, він повинен бути не тільки красивим, але також зручним і якісним. Щоб вибір даного виробу був грамотним, насамперед необхідно ознайомитися з його основними моделями і порівняти їх між собою.

В інтернет магазині Імідж представлені аксесуари самих різних розмірів і форм. Таким чином, маленькі гаманці можна зручно розмістити в кишені або мініатюрній жіночій сумочці, а великі вироби, в свою чергу, мають гарну місткість і допоможуть зберегти в цілісності всі грошові купюри. Крім того, багато сучасних моделей оснащені спеціальним ремінцем, який буде комфортно розташовуватися на зап'ясті.

Основна класифікація гаманців

Чоловічі моделі гаманців умовно можна розділити на три основні групи:

Спортивні. В основному виготовляються з якісної тканини та мають маленькі розміри. А так як такий гаманець має невелику вагу, його з легкістю можна розмістити в кишені будь-якого спортивного одягу. Крім того, перед тим, як купити такий виріб, слід врахувати, що ціни на дану модель є досить прийнятними. Портмоне. Характеризується класичним стилем і наявністю довгастої форми. Часто в таких моделях гаманців присутні відділення для документів. Носять їх у внутрішній кишені верхнього одягу. Гаманець - аксесуар з великою кількістю відділень для купюр і кредитних карт. Такий гаманець легко поміщається в кишені будь-яких штанів і піджаків. Ціна на дану модель безпосередньо залежить від використовуваного матеріалу і виробника.

Різновиди жіночих гаманців

Перш ніж вибрати жіночий гаманець, варто врахувати смаки його майбутньої господині. Адже всім відомо, що більшість дам мають більш вимогливий характер і ретельно підходить до кожної покупки. На сьогоднішній день розрізняють такі основні моделі жіночих гаманців:

    Гаманець-клатч. Є досить містким аксесуаром і може повністю замінити сумочку. У ньому присутні не тільки відділення для купюр і монетниця, а й місце для кредитних карт, фотографій і невеликих документів. Жіноче портмоне. Характеризуються наявністю вишуканості і консервативності в стилі. Такі гаманці стануть відмінним вибором для кожної бізнес-леді, яка вважає за краще носити документи і грошові купюри разом. Барсетка. Є дуже зручним варіантом для активних жінок, так як володіє достатньою місткістю і коштує зовсім недорого.

Дотримуючись всі перераховані поради та рекомендації, здійснити кращий вибір нескладно, тим більше що інтернет-магазин Imidge надає досить широкий асортимент сучасних гаманців. А вибрати необхідну модель можна за якісними фото, які розміщені на головній сторінці сайту.


Переглядів: 5907
Поширень: 0

Останні новини