Вінницькі тхеквондисти здобули п’ять нагород на Кубку України

Кубок України з тхеквондо (ВТФ) розіграли в Івано-Франківську. Збірну області відрядило управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації. Наша команда склалася із 9 учасників. І п’ять її представників здобули медалі у різних вікових і вагових категоріях.

Срібло серед юніорів виборола Анастасія Пашнюк, серед кадетів – її тезка Згодько. Бронзу виграли Євгеній Романенко (юніори), його тезка Миськів та Юлія Бабчук (обидва – серед дорослих). На жаль, Артем Ясиновенко, Назар Бубела і Артем Малюшко, хоча й претендували на нагороди, не змогли дістатися до призових місць.

Але й ці досягнення – великий крок у розвиток нашого виду спорту у Вінниці та області, – прокоментував представник обласної федерації тхеквондо (ВТФ) Богдан Петришин. Також дякуємо керівництву федерації тхеквондо України та особисто президенту ФТУ Лесику Саманджия і керівнику Івано-Франківського відокремленого підрозділу ФТУ Олександр Чудесенко за гарно проведені змагання.

До речі, наші судді обслуговували Кубок України. Це голова Вінницької обласної суддівської колегії Володимир Багнета, Денис Камінський і Василь Наумов.



Переглядів: 3290
Поширень: 1

Останні новини