Вінничанин пропонує відправляти комунальні служби в антинаркотичні рейди

Активіст Артур Відавський просить міську владу зобов’язати профільні комунальні підприємства виявляти та знищувати рекламу наркотиків на фасадах будинків Вінниці.

Петицію чоловік опублікував на сайті Вінницької міської ради.

«Ми, також, звернулися до Президента України Володимира Зеленського, аби Офіс Президента надав підтримку цій ініціативі та долучився до цієї роботи. Просимо підтримати нашу петицію. Статистика проблеми жахлива. У Вінниці біля 20 000 таких рекламних написів на будинках, це понад 2 000 Інтернет-каналів, через які продаються наркотичні речовини дорослим та підліткам. Така реклама безперешкодно розміщується навіть на стінах шкіл, ПТУ, ВУЗів. Уявіть собі: завтра наркозалежною може стати Ваша дитина, бо наркотики сьогодні — це вже не дороговартісна забава для «мажорів». Ці вбивчі речовини тепер доступні простим людям та їхнім дітям: ціна від 100 - 200 гривень за дозу. Один раз спробував, і ти стаєш наркозалежним на все життя», - пише Артур у петиції.

На думку активіста, спільними силами небайдужих містян, комунальних служб та поліції, вдасться побороти цю проблему.

Підтримати ініціативу Артура можна протягом 14 днів за посиланням 

Для того, щоб звернення розглянули у міській раді, воно має набрати 350 голосів.

Нагадаємо, у Вінниці вже понад рік активні містяни виходять в антинаркотичні рейди. Озброївшись балонами з фарбою, замальовують адреси Телеграм-каналів, де наркоторговці продають кайф.

«Обов'язково підпишу дану петицію, тому, що влада має завжди підтримувати громаду, особливо в таких питаннях, а особливо, коли це стосується наших дітей. Ми живемо в чудовому комфортному місті, де мають рости здорові діти», - розповіла ініціаторка акцій протидії наркотиків та громадська діячка Ірина Баранович.


Теги: звернення

Переглядів: 2554
Поширень: 0

Останні новини