Розумні рішення для економії простору для дому

Не зважаючі на реальні квадратні метри, враження, яке складається від перебування у великих та маленьких будинках може бути зовсім різним. Справа в тому, як організований простір. Продуманий іетрьер,  економне опалення будинку, облаштована прибудинкова територія - це все робить ваше помешкання таким, в якому хочеться жити. 

Невелика житлова зона може стати великим викликом, особливо коли ви відчуваєте, що у вас більше речей, ніж місця. Ми зібрали декілька розумних рішень для економії місця, щоб максимально використати ваш будинок. 

Під сходами

Простір під сходами часто стає безладом, тому поставте собі за мету перетворити його на організований простір! Подумайте про встановлення стелажів або додавання до них доступних коробок для зберігання всього взуття та засобів для чищення.

Гачки

Додайте скрізь гачки, щоб вони могли бути корисними! Додавання гачків до стіни чи дверей у ванній кімнаті дасть вам де повісити рушники зменшивши час на  прибирання. Гачки також чудово мати у передпокої, спальні та кухні, щоб ви могли повісити пальто, халати та кухонні рушники.

Шафа-купе

Повісьте свої краватки на вішалку для пальто, щоб вони були організованими і не виглядали з шафи. Встановіть відсіки для зберігання шарфів, взуття та шкарпеток. Ви також можете використовувати простір, що знаходиться у верхній частині гардеробу, як сховище. Підберіть дизайн та кольорове оформлення своїх контейнерів у відповідності з рештою домашнього декору, щоб кімната виглядала акуратно та охайно.

Перетворіть меблі на місця для зберігання

Ви можете використовувати будь-який предмет меблів для зберігання, все що потрібно - більше контейнерів! Лавка біля вхідних дверей може бути пристосована для зберігання взуття, ящики під ліжком можуть стати місцем для зберіганням піжами, взуття чи книг.

Встановіть інфрачервоний обігрівач.

Такі прилади пропонує компанія Mycond. Стандартні радіатори можуть займати багато місця в будинку, тоді як інфрачервоні радіатори можна розміщувати в будь-якому місці. Вирішіть дві проблеми за допомогою наших ефективних нагрівачів. Ви також можете вибрати колір пристрою, щоб перетворити ваш нагрівач у витвір мистецтва!

Використовуйте максимально свою кухню

Існує багато способів максимально використати маленьку кухню. Спробуйте встановити стелаж для зберігання на внутрішній стороні дверцят шафи, щоб уникнути проблем з цими примхливими кришками від каструль. Додайте металеву смужку до стіни над вашою робочою поверхнею, щоб зберігати ножі, або додайте полицю над мийкою, для рідини і губки для миття посуду.


Переглядів: 2010
Поширень: 0

Останні новини