Вінницький боксер розробив унікальну методику оздоровлення

Інтерконтинентальний чемпіон світу та чемпіон Європи з боксу розробив унікальну методику для вінничан. Програма RG box & fit - розрахована на змінення серцево-судинної системи.

Гордість вінницького спорту, всесвітньо відомий боксер Роман Головащенко розробив унікальну методику. Стати учасником авторського запатентованого курсу може кожен. Крім зміцнення серцево-судинної системи, методика допоможе налагодити систему метаболізмів, надасть потрібне емоційне та гормональне розвантаження організму.

- Програма поєднує в собі елементи боксу, — розповідає Роман Головащенко, — які дозволять набути навиків самозахисту та є раціонально підібраним комплексом фітнес вправ. Box&Fit дозолить бути стійкими до стресів, дасть можливість виходити переможцями в різних ситуаціях від самозахисту до ведення бізнес переговорів.

Програма є унікальною, до кожного свій індивідуальний підхід. Таким чином займатись нею можуть люди різного віку з різними мединськими застереженнями.

- Це дозволить здоровій молоді виховати в собі правильні звички зняття стресу — коментує Роман.— За допомогою цієї методики та формування в собі лідерських якостей, а старшій віковій групі допоможе поліпшити самопочуття, отримати порцію вкрай важливих гормонів, для відчуття життєрадісності, впевненості в собі та ведення бізнес-переговорів з позитивним результатом. Саме завдяки правильному підбору таймінгу тренування і розрахунку циклічності викиду гормонів.

Під час тренування по програмі RG BOX&Fit відбувається викид таких гормонів, як адреналін, норадреналін, дофамін, ендорфін, тестостерон, серотонін, тироксин, інсулін.

Головною філософією програми є фізична активність. Правильне харчування в поєднанні з емоційним комфортом та відновленням забезпечують бездоганний результат.

Складається програма з:

комплексне пропрацювання всього тіла, а не тільки його окремих частин — під час кожного тренування; розвиток координації, гнучкості, сили та інших важливих фізичних якостей тіла; оптимальне навантаження для людей різного рівня підготовки шляхом підбору підходящої фітнес-програми та ступеня її інтенсивності; швидке досягнення цілей внаслідок збільшення енерговитрат; гармонізація — правильна робота тіла відновлює психологічну рівновагу, повертає позитивний настрій і дарує сили на нові звершення.

Методика RG Box&Fit розроблена з метою підвищення здоров'я, якості життя та радості від неї за допомогою управління гормональним потоком, підвищення самооцінки.

Реєстрація учасників програми вже розпочалась. Паралельно з роботою в програмі учасники беруть участь у фотопроєкті Костянтина Ревуцького. Ми будемо інформувати про результати учасників протягом усього проєкту та обов'язково розкажемо як це позначиться на здоров'ї вінничан.


Теги: Спорт бокс


Переглядів: 7029
Поширень: 8

Останні новини