Квітник в спортзалі: претендентки на корону «Міс Вінниця 2020» взялись за гантелі

16 красунь, учасниць конкурсу краси та інтелекту «Міс Вінниця» взялись за гантелі.

За графіком у фіналісток перше підготовче заняття у спортзалі.

«Сьогодні ми знайомимось з тренажерами і з тренерами, вони нам допомагають  дізнатись як себе тримати у формі», - розповідає 17-річна конкурсантка Катерина Лещенко. Дівчина займається східними танцями, тож переконує: «Активний і спортивний спосіб життя – це круто не лише для фігури, а й корисно для душі. А підтримувати себе в формі треба завжди, щоб була на конкурсі гарна картинка».  

За півтора місяця майбутні фіналістки позмагаються за титул першої красуні міста, тож мають час на «тюнинг» свого тіла і не лише.

«Буде мотивація, щоб дівчата були більш впевненими в собі, підвищували самооцінку. Тренери, які працюють з дівчатами мають медичну, педагогічну та психологічну освіту. Вони допоможуть нашим красуням зрозуміти свої потреби: комусь у деяких зонах треба схуднути, комусь навпаки — набрати вагу. Працюємо із кожною індивідуально: у них різний старт, різна фізпідготовка. Тому ми підберемо персональний комплекс вправ і харчування», - розповідає тренер учасниць конкурсу Вікторія Буран.

Цьогоріч дівчата можуть займатись у спортзалі тоді, коли їм зручно. На них чекають чергові тренери в будь-який день та час 7.00 до 23.00.

Відзавтра на дівчат чекають десант дизайнерів, стоматологів, косметологів, візажистів, перукарів.

Фінал конкурсу – 1 березня.



Переглядів: 5466
Поширень: 1

Останні новини