Що подарувати коханому на День Святого Валентина

Здавалось би нещодавно ви пакували подаруночок для любого «під ялинку», а сьогодні вже мозок кипить від «передвалентинівських» клопотів. І якщо маленьким принцесам, аби вразити свого обранця, достатньо намалювати сердечко та прикрасити його блискітками, а дівчатам-тинейджерам придбати таку листівку в магазині, то дорослим — потрібен політ фантазії.

На День Святого Валентина заведено розповідати про почуття: в повідомленнях, листівках і робити романтичні подарунки. Кожна дівчина чи жінка, готуючись до цього свята уявляє, як він бере дарунок у руки та радіє йому, як дитина.

Ідеї, які допоможуть вибрати подарунка коханому — в нашій добірці.

Чим менше ви знайомі, тим дрібнішим має бути подарунок до Дня закоханих. Навіть якщо вам не сила стримати час або гроші, щоб здивувати близьку людину, краще від надлишків втриматись. Тому тут можна обійтись філіжанкою, термосом, або термо-кружкою з кумедним написом, наприклад «моєму Котику. Пий і не нявкай», чи зізнанням. Щоразу, п’ючи із неї каву, він згадуватиме про Вас. Доповнити подарунок можна «шокосмайлами»: невеличкою коробочкою чи кулькою з шоколадками із побажаннями.

Почнемо з того, що любов до серця чоловіка лежить через шлунок. А якщо цей гастрономічний шедевр приготовлено парою коханих рук, він у сто разів смачніший. Тож, достатньо його улюблену страву подати по-«валентинівськи». До прикладу: підсмажити омлет з овочами у формі серця та прикрасити його кетчупом. І сніданок у ліжко – готовий. А під тарілочку застелити серветку із привітанням від руки, на кшталт: «зі святом вітаю тебе, дарую закохане серце своє!» (вірш з Інтернету).

Щодо самого презента, то він повинен нагадувати обдарованому про дарувальницю. Це може бути щось зроблене своїми руками. Наприклад, картина, намальована на художньому майстер-класі, чи ваша спільна світлина, виготовлена у стилі алмазного живопису чи фотомозаїки. Тоді енергія, яку ви залишили на полотні, буде там на завжди.

Чоловіки – в душі ще ті хлопчиська: вони залюбки сідлають смарт-транспорт та запускають в небо квадрокоптер чи вертоліт на дистанційному керуванні. Тому радітимуть модним «примочкам», як діти. До прикладу, окуляри віртуальної реальності занурять коханого у світ 3D. У них можна й акулу «вполювати», і Альпи підкорити, а ще насолоджуватися переглядом фільмів.

З новинок, які порадують чоловіка – це запальничка з USB. Вона запалюється від сенсора. Також на ній можна замовити індивідуальне гравіювання. Для любителя готувати – підійде фартух з індивідуальною вишивкою чи фото.

Подарунки коханому на 14 лютого можуть бути не тільки у вигляді конкретних речей, а й вражень. Адже немає нічого, що могло б закарбуватись в пам’яті більш, ніж емоції. Тож вони в цей день мають зашкалювати.

Так, до прикладу, можна замовити «вибуховий» куб із вашими спільними фото, або набір світлин на магнітах, з якого випурхне штучний метелик. Підкріпити вау-ефект можна сертифікатом для поїздки на квадроциклах, стрибка із парашутом чи майстер-класу з керування гвинтокрилом. Вони не мають строку дії, тож використати можна буде коли завгодно.

Більш романтичний сюрприз – індивідуальний урок з пристрасної бачати від вінницьких хореографів, спа-масаж на двох, квитки в кіно за останній ряд.

Неважливо, буде це ліплення з глини чи відвідування звіринця – головне емоції та спільно проведений час. Таке побачення запам'ятається надовго.

Сподобається вашій сильній половинці й «wow box». Це красива коробка, в якій можна поєднати те, що на перший погляд немає нічого спільного. До прикладу: пляшечка віскі, метелик, плавки та баночку солодкої пасти. Такий набір можна зібрати самостійно, або ж замовити в Фейсбук чи Інстаграм.

Серед новинок, які натякають на романтичне продовження вечора — набір сертифікатів-бажань «Do it cards» на тиждень. На кожному – замовлення, яке дівчина чи жінка має виконати, наприклад, спільний перегляд його улюбленого бойовика.

І щоб ви не подарували та у якому б вигляді не був подарунок, головне, щоб магія та романтика Валентинова Дня не розвіялась 15 лютого.

Читайте також поради для чоловіків, Чим здивувати свою кохану половинку в День Святого Валентина?



Переглядів: 10933
Поширень: 0

Останні новини