Вінницький бармен довів, що можна стати крутим управляючим за чотири роки

У Вінниці багато керівних посад обіймають молоді перспективні люди. Вже давно минули ті часи, коли керували виробництвом чи рестораном люди поважного віку. Це й не дивно, адже молоді фахівці мають більше досвіду у роботі з новітніми технологіями, швидко сприймають інформацію та головне відрізняються комунікабельністю. Хоча, іноді для того, щоб побудувати кар’єру потрібно значно більше, ніж мати певні професійні якості. Для того, щоб знайти своє місце “під сонцем” потрібно бути наполегливим, амбіційним та цілеспрямованим. Недаремно кажуть, що “вдача — любить сильних.” Яскравий приклад наполегливості в побудові власної кар’єри, адміністратор одного з відомих вінницьких пабів.

Андрій Пиндик молодий перспективний управитель American Bar&Grill - Вінниця. Цей заклад входить до найбільшої в Україні мережі готелів та ресторацій Reikartz Hotel Group. Щоб отримати керівну посаду в цій компанії, треба не один рік працювати в одному з закладів, показувати високий результат своєї роботи та вчитись. Кар’єра Андрія розпочиналася з роботи за барною стійкою, ще задовго до роботи в American Bar&Grill. Але завдяки наполегливій праці, численним змінам у власному житті, певній наполегливості та стресостійкості, він зміг стати адміністратором наймоднішого у Вінниці пабу. Про свої злети та падіння Андрій завжди говорить відверто, чим мотивує колег та друзів постійно розвиватися й не зупинятися на досягнутому.

“Свій перший "власний хліб" заробив в 13 років, коли розпочав працювати у весільній індустрії, в команді відеографів”

Мені напевно, вже важко буде перерахувати сфери своєї діяльності та всі місця роботи. Можу на всі 100% сказати, що їх таки встиг змінити досить багато, — розповідає Андрій Пиндикнаприклад відеограф, офіціант, вантажник, касир, охоронець, бармен, аніматор, адміністратор, інструктор боулінгу, механік з устаткування та експлуатації пін сетерів боулінгу, артдиректор, управитель ресторану. Весь цей "веселий" перелік змінювався в різному порядку в різний період та навіть у різних містах.”

Кожного разу коли Андрій влаштовувався на роботу, він намагався отримати максимальний досвід. Працюючи в кожній галузі сфери послуг, він постійно звертав увагу на різні робочі процеси, вивчав роботу з людьми та шукав нові можливості для самореалізації.

“Отримавши найбожевільніший досвід роботи, привчився працювати в рамках закону”

Після “шалених 90”, більша частина представників криміналітету стали відкривати ресторани. В модних на перший погляд закладах, персонал змінювався доволі часто. Така течія кадрів була пов’язана з гоноровістю керівництва. Не всі співробітники витримували тиск з боку власників. На той час про розвиток європейських стандартів ресторанної справи не було й мови, тим більше про офіційне працевлаштування. Здебільшого в закладах працювали “на чесному слові” та з великою матеріальною відповідальністю:

Тут для себе можу виділити момент роботи у власників бізнесу ресторанного господарства, які звикли жити за законами 90-х років — згадує Андрій. не зважаючи на закони України вдавалися до надзвичайних схем роботи, за які за фактом завжди відповідав персонал. Для себе, я з такого досвіду зрозумів, що краще працювати у компанії та роботодавця, який все виконує згідно з Законодавством України. Мають проводитися офіційні розрахунки з персоналом та партнерами. Іноді може здатись, що божевільно працювати управителем чи артдиректором якогось закладу, а потім звільнитись піти в інший заклад офіціантом чи барменом. Однак, це зовсім не так — краще взагалі не влаштовуватися до сумнівних компаній та роботодавців, навіть на керівні посади, ніж влаштовуватись, а потім не знати, як від них "тікати"

Коли Андрій розпочинав свою роботу в компанії Рейкарц, бажання стати професіоналом своєї справи зіграло ключову роль у його подальшому житті. Маючи певний досвід за плечима, він розумів, що йому бракує знань. Тому з власного досвіду радить всім вчитися та не соромитися того, що чогось не знаєш. Андрій, зазначає, що керівництво компанії вкладає в освіту свого персоналу багато коштів та часу. Ще більше компанія надає можливостей. Свого часу, він скористався шансом:

До American Bar&Grill я прийшов барменом, чесно кажучи не з найкращим досвідом роботи, але поступово здобув знання, уміння та авторитет. Отримав підвищення на старшого бармена, а далі й понеслось. На даний момент, за 4 роки роботи у компанії, я управитель ресторану

Насправді Андрій поєднує у своїй роботі декілька посад. Він керує роботою ресторану, працює над рекламою та наповнення цікавими подіями, формує стратегію розвитку та виконує обов’язки артдиректора. Відверто зізнається, що поєднувати так багато напрямів роботи насправді не важко:

Не малим чинником, а напевно, найголовнішим є те, що в даній компанії мене всьому навчили. Знання, які маю зараз — максимально здобуті саме тут. За період роботи я пройшов масу тренінгів, майстер-класів, вебінарів, онлайн курсів і т.п.”

Головною підтримкою Андрія завжди була його родина. Попри, молодий вік у нього вже є син. Дружина підтримує чоловіка в усіх його прагненнях вчитися та розвиватися. Зі слів Андрія, йому досить часто доводиться бувати у відрядженнях, їздити на навчання, затримуватися на роботі. Проте, родина завжди надає саме тої підтримки, що необхідна:

“Сім'я та близькі відіграли в цьому не малу роль, їхня підтримка була постійною. В період моїх відряджень, які були необхідні, курсів, тренінгів — напевно, їм було ще важче, ніж мені, з огляду, що якраз в цей період у нас в сім'ї було поповнення.”

Дружньою родиною, за чотири роки став й колектив. Пропрацювавши стільки часу пліч-о-пліч разом, перемоги когось з колег сприймаються з гордістю. Так само і підтримка під час певного конкурсу чи навчання, є дуже великою:

За цей час роботи близькими стали колеги з якими працюємо. Тому до якоїсь міри їх можна назвати маленькою родиною, інколи ми з ними проводимо більше часу, ніж дома, тому їхня підтримка також була важливою.

Лайфхак від Андрія Пиндика, як стати успішним та здійснити власну мрію!

Тут все просто, — радить Андрій, — можна проходити масу курсів і тренінгів і не зрозуміти, або зрозуміти й не використовувати. Головне бажання досягти чогось, розвиватись, не лінуватися. Для себе вважаю, що якщо ти будеш правильно використовувати та планувати свій час і сили — ти обов'язково досягнеш успіху у будь-якій справі.”

Тож не гайте власного життя, та перемагайте власні лінощі, адже головний приз — це ваша успішність і самореалізація!



Переглядів: 5724
Поширень: 7

Останні новини