Чиновника обласної Ради затримали на хабарі в $300

5 лютого в ході розслідування кримінального провадження працівниками управління стратегічних розслідувань спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП у Вінницькій області за процесуального керівництва прокуратури Вінницької області затримано заступника начальника одного з управлінь Вінницької обласної Ради під час отримання неправомірної вигоди в розмірі 300 доларів США.

За попередньою інформацією, чиновник вимагав щомісячно 300 доларів США у директора одного з товариств за надання в оренду об’єкта комунальної власності Вінницької обласної Ради.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Чиновника затримано в процесуальному порядку згідно ст.208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Проводяться подальші слідчі дії.



Переглядів: 1711
Поширень: 0

Останні новини