Бізнес-іпотека для вінницьких підприємців

Підприємці Вінниччини можуть скористатися програмою кредитування комерційної нерухомості. ПриватБанк пропонує програму “Бізнес-іпотека” на вигідних умовах. Програма передбачає придбання у кредит як комерційної нерухомості, так і житлової, яка буде використовуватися у комерційних цілях, наприклад, як службове житло для співробітників компанії чи для здачі в оренду.

Кредит можна взяти на суму від 500 тисяч до 15 мільйонів із початковим внеском від 25%. Термін кредитування - від двох до 5 років. А відсоткова ставка - всього 19% річних.

ПриватБанк - клієнтоорієнтований і по-особливому підходить до кредитування підприємців. Наприклад, представники сезонного бізнесу можуть обрати індивідуальний графік погашення заборгованості”, - пояснила керівник напрямку активних операцій малого і середнього бізнесу Вінницької філії ПриватБанку Галина Добровольська.

Детальніше про програму “Бізнес-іпотека” можна дізнатися у будь-якому відділенні ПриватБанку на Вінниччині. Працівники фінансової установи нададуть консультації та допоможуть з оформленням необхідних документів.



Переглядів: 1885
Поширень: 0

Останні новини