"Аll inclusive"для котів: у Вінниці відкрили апартаменти для домашніх улюбленців

Відпустка, відрядження чи подорож, а вдома залишається пухнастий улюбленець. Поселити його на час вашого від’їзду можна в готель. В мікрорайоні Поділля відкрили унікальний для Вінниці «пансіон» для котиків «У Юти».

В «пакет послуг» входить: догляд, харчування, розваги та лагідні руки.

«Готель зараз лише для котиків. Ми його створили, в першу чергу, для розширення сервісу клієнтів нашого зоомагазину, за їх проханням. Оскільки за понад 4 роки роботи нам довіряють своїх улюбленців. Апартаменти знаходяться в приміщенні зоомагазину, — розповідає власниця зооготелю Дана Нагорняк, — Головні умови заселення чотирилапих: в пожильців має бути ветеринарний паспорт з усіма діючими щепленнями. Ми оглядаємо наших поселенців: в них має бути чиста шкіра, хутро, вушні канали. Обов’язково – відсутність паразитів».

Наразі в готелі є лише два номери. Тож поселити одночасно можуть лише двійко котів.

«Ми не беремо котиків на натуральному харчуванні: ті, які їдять м'ясо, наприклад. Тому що в нас немає можливості готувати та зберігати таку їжу. Тож, їдять у нас корм. Також ми не беремо тварин на лікувальних дієтах, якщо в котика, до прикладу, проблеми з нирками чи серцем. В нас немає в штаті ветлікаря, щоб надати йому особливий догляд», - пояснює Дана.

Переноска, лежачок, мисочки, улюблені іграшки, «туалет» з наповнювачем. Усе, що належить улюбленцю – потрібно брати з собою. Це допоможе тваринці краще адаптуватись та легше переносити розлуку з господарем.

«Наш готель від інших відрізняється просторими апартаментами. Котику там достатньо вільно переміщуватись. Туди з легкістю розміщується усе придане. В нас там вільно проживав Мейн-кун. Також, крім боксів, в нас є ще й ігрова зона для тварин», - пояснює власниця міні-готелю.

Тож котики не перебувають у «номерах» цілодобово. Щогодини вони міняються для перебування у зоні для розваг та релаксу. «Вони там можуть побігати, поспостерігати у вікно за голубами, ніжитись на сонечку та поскубати травичку, яку ми спеціально вирощуємо для них», - додає Дана.

Додаткова послуга – знижка на грумінг для котів. «Під перукарню ми виділили окреме приміщення. Під час стрижки ми розпилюємо заспокійливі феромони, щоб тваринка могла спокійно себе почувати, поки її чепуритимуть. Так в нас готують улюбленців до зустрічі із господарем», - каже доглядальниця за тваринками.

Термін, на який можна залишити тваринку – індивідуально обговорюється з власником.



Переглядів: 4148
Поширень: 1

Останні новини