«День сурка» або чим займаються вінничани на карантині

Вийти за межі 4 стін, не покидаючи оселю. Винахідливості людей немає меж. Особливо, коли вони на довго залишаються в 4 стінах.

Вимушені канікули вибивають з колії. З’являється багато вільного часу, на противагу дефіциту його раніше. Втім, плани не завжди можуть збігатися із реальністю.

У перші дні «ізоляції» господині масово наводили марафет помешкання, складали речі на поличках, підкорили гори хатніх справ. А що ж робити далі, якщо, для власного ж здоров’я, оселю покидати не можна?

До прикладу, хореограф Діана Подолянчук щодня дає онлайн-уроки східного танцю: чекає любителів порухатись на своїй Фейсбук сторінці об 11:00.

Підкачати сіднички та бути у формі, навіть під час карантину, допомагають вінницькі фітнес-інструктори. Марія Гройсман, кожного ранку проводить спільне тренування для сотень красунь, щоправда, робить це у соцмережах.

Після руханки, можна "сходити до музею": у вінницькому краєзнавчому влаштовують віртуальні екскурсії та щодня розповідають про унікальні експонати.

Мережі рясніють корисними та іноді шаленими ідеями, як провести день із користю та підняти собі настрій

Винахідливі власники тварин вигадали як вивести улюбленця на прогулянку, не залишаючи при цьому оселі. Замість господаря, чотирилапого на повідкові контролює дрон.

А от ті, в кого в душі живе великий музикант – перетворюють віник та совок на музичні інструменти. До такого «хоум-оркестру» залюбки долучиться вся сім’я.

А чим займаєтесь ви?



Переглядів: 2887
Поширень: 0

Останні новини